Beloningsbeleid

Ons beloningsbeleid is gericht op het bevorderen, aantrekken en behouden van goed gekwalificeerde medewerkers. Met ons beloningsbeleid willen wij de focus leggen op de langere termijn belangen van onze kantoren en onze onderneming.

Meer weten over het beloningsbeleid?

Lease Nederland kent – net als de bij haar aangesloten tussenpersonen – een beheerst beloningsbeleid. Onze medewerkers ontvangen een faire beloning die voldoet aan de wet- en regelgeving. Wilt u meer weten over het beloningsbeleid van de bij ons aangesloten tussenpersonen? Kijk dan op hun website of vraag hen er naar.

Lease Nederland

Wij zijn een volledig onafhankelijke serviceorganisatie en familiebedrijf dat sinds 1986 actief is in de financiële branche. Wij werken samen met nagenoeg alle aanbieders op de Nederlandse markt. Onze ervaren kredietspecialisten kunnen je op alle fronten ondersteunen en met je meedenken om tot passende oplossingen te komen.

Als partner van Lease Nederland krijg je automatisch toegang tot een breed aanbod van producten en diensten. Je versterkt hiermee je concurrentiepositie en kunt je klanten voorzien van de beste deal.

 

Lease Nederland B.V. is aangesloten bij:

NVF logo

© 2023 Lease Nederland | Privacy statement | Disclaimer | Beloningsbeleid | Contact